FACEM TOTUL

DIN PLĂCEREA DE A CĂLĂTORI

Despre Promo Holidays

Am descoperit cu cativa ani in urma ca suntem cu adevarat pasionati de calatorii, pentru ca mereu eram cu gandul la urmatoarea vacanta, am realizat cat de mult ne place sa colectionam amintiri si ca toate locurile vizitate ne incarca cu energie pozitiva.

Promo Holidays este o companie antreprenoriala romaneasca cu actionariat 100% local. Iubim vacantele dinamice si tocmai pentru ca mereu cautam prin toate agentiile oferte care sa corespunda dorintelor, intr-o zi ne-am gandit ca cel mai frumos ar fi sa oferim tuturor acces la aceste programe.

Daca pe noi ne bucura sa calatorim, sa descoperim locuri interesante si oameni diversi, cu siguranta ne va placea sa cream si pentru altii vacante autentice.

Am ales ca simbol al agentiei tucanul pentru ca acesta te duce cu gandul la relaxare, soare si la exotic. Vrem ca fiecare turist ce trece pragul agentiei noastre sa fie convins ca va beneficia de recomandarile si sfaturile noastre de calatorie, pentru a avea vacanta perfecta.

Suntem pasionati de ceea ce facem si fiecare zi ne da posibilitatea de a face ceva nou, de a calatori – virtual – in alte locuri, de a indeplini un alt vis.

De ce Promo Holidays?

Servicii de calitate

Destinatiile promovate au fost vizitate de consultantii noi si incercam mereu sa imbunatatim serviciile oferite. Impreuna cu partenerii nostri interni si externi, gasim solutii pentru orice solicitare si oferim cele mai bune recomandari.

Profesionalism 100%

Suntem o echipa in plina dezvoltare, pasionata de calatorii si de a fi siguri ca oferim valoare si siguranta vacantei fiecarui client.

Suntem membru ANAT.
Oferim asistenta si consultanta permanenta clientilor nostri.

Fara costuri ascunse.

Incercam sa avem tarife competitive prin colaborarea cu cei mai buni furnizori de servicii interne si externe.

Tarifele afisate contin toate costurile. Daca exista alte taxe suplimentare (de exemplu cele de viza sau asigurare complexa de calatorie), consultantii nostri va informeaza de acest aspect si va recomanda cele mai bune optiuni pentru vacanta.

Eficienta asigurata

Stim ca timpul a devenit o problema cotidiana pentru toata lumea, astfel ca noi optimizam timpul necesar documentarii pentru a planifica o vacanta si oferim solutiile cele mai bune pentru fiecare. Chiar daca suntem o echipa mica, vom raspunde solicitarilor in timp cat mai rapid si cu solutiile ideale. Inovam si personalizam fiecare vacanta conform dorintelor clientului.

Valorile Noastre

Valorile care se regasesc in serviciile noastre
icon-pasiune-2

Pasiune

Credem ca prin viziune si pasiune reusim sa devenim performanti si sa putem oferi clientilor nostri vacante de vis.

icon-responsabilitate-2

Responsabilitate

Acest concept ne obliga sa actionam in beneficiul atat al clientilor cat si al nostru ca societate.

icon-originalitate-2

Originalitate

Originalitatea este locul unde altcineva nu a mai fost. Trebuie sa parasesti orasul confortului tau si sa mergi in salbaticia intuitiei tale.

icon-echipa-2

Munca in Echipa

Henry David Thoreau scria: „Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul!”. Nici ca se poate mai adevarat!

icon-onestitate-2

Onestitate

Etica business-ului sau etica afacerilor se fundamenteaza pe onestitate si profesionalism.