Se arată 1–12 din 21 de rezultate

Show sidebar

Amazing China, 11 zile – iunie 2020

2,270.00
Republica Populară Chineză, este un stat independent situat în Asia de Est. Este țara cea mai populată din lume, cu o populație de peste 1.350.000.000 de locuitori. China are un sistem unipartid, condus de către Partidul Comunist Chinez, având sediul guvernamental în orașul-capitală Beijing.

Best of Peru

3,190.00 3,100.00
Promo Holidays te invita intr-un circuit de 9 zile in care vei descoperi principalele obiective din Peru: Lima, cu renumitul muzeu Larco, Cusco, Machu Picchu, Puno, insulele Uros si Taquile si vei afla mai multe despre adevarata cultura incasa inca prezenta in zona.

China Clasica

1,690.00
Promo Holidays te invita sa descoperi cele mai importante obiective ale Chinei intr-un circuit de 7 nopti. Veti vizita Marele Zid Chinezesc, Armata de Teracota, precum si zgarie-norii din metropola Shanghai, pe langa alte obiective culturale si capodopere arhitecturale din cele 3 locatii: Shanghai, Xian, Beijing. Data de plecare (locale): in fiecare Luni si Joi.

Circuit Sri Lanka & Maldive

1,990.00
Promo Holidays te invita sa descoperi obiectivele culturale ale Sri Lankai si sa te relaxezi in una din frumoasele zone de plaja din Maldive.

Grup America de Sud

4,850.00
Promo Holidays te invita intr-un circuit de  zile in care vei descoperi principalele obiective din America de Sud – Peru cu: Lima, cu renumitul muzeu Larco, Cusco, Machu Picchu, Puno, insulele Uros si Taquile si vei afla mai multe despre adevarata cultura incasa inca prezenta in zona; Argentina cu capitala Buenos Aires si Brazilia cu impresionantele cascade Iguazu si plajele celebre din Rio de Janeiro.

Grup China – Paste 2020

1,890.00
Promo Holidays te invita sa descoperi cele mai importante obiective ale Chinei intr-un itinerar inedit. Impreuna cu insotitorul nostru, veti vizita Marele Zid Chinezesc, Armata de Teracota, precum si zgarie-norii din metropola Shanghai, pe langa alte obiective culturale si capodopere arhitecturale din cele 3 locatii: Shanghai, Xian, Beijing. Data de plecare: 14 aprilie 2020.

Maroc Clasic

890.00 850.00
Promo Holidays te invita sa descoperi cele mai importante obiective ale Marocului intr-un circuit de 7 nopti. Vei face un tur de oras in Casablanca, vei vizita capitala Rabat, vestigiile arheologice romane de la Volubilis, orasele Meknes si Marrakech precum si medina din Fez, inscrisa in patrimoniul UNESCO. Data de plecare (locale): in fiecare Sambata.

Sejur Aruba

1,450.00
Promo Holidays te invita la o vacanta de relaxare in una din cele trei insule din triunghiul ABC-ul exotic din Caraibe: Aruba.

Sejur Bahamas

1,890.00
Promo Holidays te invita  intr-un sejur pe plajele fine cu nisipuri albe, scaldate de apele turcoaz ale din Caraibe: Bahamas.

Sejur Ciudad de Mexico & plaja Los Cabos

1,890.00
Sejur Ciudad de Mexico & plaja Los Cabos: 10 zile / 8 nopti, min. 2 persoane

Sejur Egipt

588.00
Promo Holidays te invita la o vacanta de relaxare in una din frumoasele zone de plaja din Egipt: zona Hurghada.

Sejur Grace Bay

1,950.00
Promo Holidays te invita la o vacanta de relaxare in una din cele mai mari insule din Turks si Caicos, pe renumitele plaje din Providenciales.